söndag 27 februari 2011

Nya ord och nya tag

Vilken helg! I lördags började jag klä på mig och ville gå ut som vanligt, klockan var ju nästan åtta på morgonen! Mamma och pappa tyckte dock att plaggen inte kommit på i rätt ordning, efter att de fixat det åkte vi till Söder. Där blev det pannkaka och marsvin hemma hos kompisen J och hans tre fina barn, sedan shopping och promenader i solen!



Och idag åkte vi bil för första gången på länge! När pappa sa att vi skulle åka bil, sprang jag hela vägen nerför trapporna och över gården ut till bilen! Sen åkte vi till Port 73 där mamma och jag tittade i butikerna. Och så åkte jag rutschkana i lekrummet!


Knappt var vi hemma därifrån så kom fadder Agge på besök! Jag blev jätteglad! Hon hade med sig ett jättefint pussel som jag lade direkt!



Men framför allt har jag pratat den här helgen. Någon måste ju ta hand om det nu när både mamma och pappa nästan tappat rösten och mest hostar och snörvlar! Det senaste är att säga två-ordsmeningar som "Mera macka" eller "Koka ägg!". Och i morse hälsade jag den nya dagen genom att utropa ett muntert "God morgon!"

Inga kommentarer: