tisdag 9 februari 2010

Lite krasslig


Ledsen att jag inte är så aktiv här just nu. Är lite krasslig. Så här låg jag i morse på köksgolvet. Alldeles tyst och stilla. Jättelänge. Jag orkade liksom inte komma igång med dagen. Och sen blev det faktiskt värre. Magen är helt enkelt i olag. Men nu har jag fått i mig en del vätskeersättning och lite favoritgröt, så nu hoppas jag att jag får sova utan magproblem i natt.

7 kommentarer:

sara sa...

Krya på dig Frank!
Stor kram

Victor Estby sa...

Krya på dig, favoritkämpen! Tycker så synd om dig! Men snart ska du se att du är på knäna igen!

Frank Blomberg Karlsson sa...

Vad ni är snälla. Tyvärr är jag inte det minsta bättre i dag. Dricker lite vätskeersättning ur doseringsspruta. Det tar en timme att få i sig 30 ml... Suck. Men jag försöker hålla humöret uppe, trots att magen bråkar på alla upptänkliga sätt.

Helén sa...

Krya på dig, finaste!

Moster Helén

Frank Blomberg Karlsson sa...

Tack, världens bästa moster! Jag är inte helt pigg än, men jobbar på att bli i form till på lördag ;)

Camilla sa...

Hoppas du mår bättre i dag, Frank! I Göteborg kämpar vi mot samma elaka magsjukdom. Inte så kul. Hoppas alla elaka bakterier flyr sin kos snart. Puss på dig!

Frank Blomberg Karlsson sa...

nej, inte bättre alls faktiskt... inget smakar gott. inte ens mina favoriter. det är långtråkigt och trist det här. för att hålla humöret uppe använder jag de fina (lite för stora) tröjorna jag fått av er. hoppas ni mår ok i alla fall. kram!